Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Airbnb

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε όσο πιο καθαρές γίνεται τις μοκέτες του Airbnb σας είναι να τις αδιαβροχοποιήσετε και εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτόν τον τομέα.

Βιολογικός Καθαρισμός Airbnb

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας είναι πάντα 100% βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση χημικής επιβάρυνσης του χώρου σας.

Καθαρισμός Airbnb – Υδραυλικά & Αποφράξεις Airbnb

Για την συντήρηση των υδραυλικών του Airbnb σας απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς και φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία τους.

Ηλεκτρολογικά Airbnb

Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι πάντα έτοιμοι να λύσουν κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει με τα υδραυλικά ενός Airbnb.

Καθαρισμός Airbnb – Απολύμανση Airbnb

Κάθε φορά που το Airbnb σας χρειάζεται απολύμανση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα φροντίσουμε όλα τα υπόλοιπα.

Κηπουρικά Airbnb

Αν το Airbnb διαθέτει κήπο και η διαδικασία περιποίησή του σας φαίνεται βαρετή και χρονοβόρα απευθυνθείτε σε εμάς. Οι έμπειροι κηπουροί μας θα αναλάβουν την φροντίδα του κήπου σας και έτσι οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν πάντα ένα ευχάριστο εξωτερικό περιβάλλον.

Καθαρισμός Airbnb – Ελαιοχρωματισμός Airbnb

Ο ελαιοχρωματισμός Airbnb είναι μια ακόμη υπηρεσία που προσφέρουμε. Οι εξειδικευμένοι ελαιοχρωματιστές μας είναι πάντα σε θέση να δώσουν στον χώρο σας την μορφή που εσείς επιθυμείτε.

Γυψοσανίδες Airbnb

Αν τυχόν το Airbnb σας έχει γυψοσανίδες και χρειάζονται συντήρηση ή θέλετε να τοποθετήσετε κάποιες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε μαζί μας. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Αλουμίνια Airbnb

Είτε πρόκειται για αλλαγή είτε για συντήρηση αλουμινίων εμείς στην QCServices είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για την καλή λειτουργία των αλουμινένιων κουφωμάτων του Airbnb σας. Οι τεχνικοί αλουμινίου που έχουμε στο συνεργείο μας είναι από τους καλύτερους στον τομέα τους στην Ελλάδα.

Ψυκτικά Airbnb

Όσον αφορά τα ψυκτικά μηχανήματα του Airbnb σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναθέσετε στην έμπειρη ομάδα ψυκτικών μας την φροντίδα τους και θα ξενοιάστε μια για πάντα.

Χρήση Γερανών Σε Airbnb

Για οτιδήποτε χρειάζεται ανύψωση στον χώρο του σχολείου σας απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς θα θέσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στην διάθεσή σας.

Ανακαίνιση Χώρων Airbnb

Εν επιθυμείτε να κάνετε πλήρη ανακαίνιση στο Airbnb σας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε την διαδικασία εξ’ολοκλήρου και να φέρουμε την διαδικασία εις πέρας στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας