Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάγκη για απόλυτη καθαριότητα στην περίπτωση των σούπερ μάρκετ είναι απολύτως απαραίτητη και είναι προφανώς μια δουλειά που δεν μπορεί να γίνει από όλους. Τα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αποφεύγεται η μόλυνση των τροφίμων και το προσωπικό καθαρισμού πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για την καθαριότητα των χώρων στέγασης τροφίμων. Έχουμε και τα δύο αυτά συστατικά. Εμπιστευθείτε μας για την καθαριότητα της σουπερμάρκετ και θα εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες και το προσωπικό σας θα απολαύσουν ένα απόλυτα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένες υπηρεσίες σούπερ μάρκετ που προσφέρουμε.

Στεγανοποίηση του χαλιού σουπερμάρκετ

Τα χαλιά που βρίσκονται σε μεγάλα καταστήματα, όπως οι σουπερμάρκετ, επιτίθενται καθημερινά από χιλιάδες μικρόβια και μπορούν εύκολα να γίνουν εστία μολύνσεων. Ένα απροσδόκητο γεγονός σε μέρη που αποθηκεύουν ή πωλούν τρόφιμα. Η στεγανοποίηση χαλιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε το SuperMarket σας από αυτόν τον κίνδυνο.

Βιολογικός καθαρισμός

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε ένα σούπερ μάρκετ είναι απολύτως οργανικά και δεν υπάρχει πρόσθετη χημική επιβάρυνση στους υπαλλήλους ή στους πελάτες σας.

Μπλοκ σούπερ μάρκετ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους παρεμπόδιση. Είμαστε σε θέση να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στο σύστημα σωλήνων.

Καλωδίωση των σουπερμάρκετ

Η ηλεκτροτεχνία ενός σούπερ μάρκετ αποτελεί ουσιαστικό μέρος της σωστής λειτουργίας του, καθώς η διατήρηση και η ποιότητα των προϊόντων του βασίζεται στην ορθή λειτουργία των μηχανημάτων του. Έχουμε το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για να αναλάβει την ηλεκτρική διαχείριση μιας υπεραγοράς και είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για την εξαιρετική ηλεκτρική λειτουργία 24 ώρες την ημέρα.

Καθαρισμός – Απολύμανση σούπερ μάρκετ

Όλα τα σούπερ μάρκετ που σέβονται τους πελάτες τους φροντίζουν τη συνεχή απολύμανση για να διατηρούν το χώρο τους σε κορυφαία ποιότητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να απολυμάνει κάθε περιοχή του σούπερ μάρκετ σας και έτσι να εξαλείψει τυχόν περιβαλλοντικές λοιμώξεις.

Κήποι Σούπερ μάρκετ

Οι έμπειροι κηπουροί μας μπορούν να φροντίζουν να διατηρούν το υπαίθριο σουπερμάρκετ σε άριστη κατάσταση, δίνοντάς σας την ευκαιρία στους πελάτες και τους υπαλλήλους να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον σε σταθερή βάση.

Καθαρισμός – Βάψιμο

Το βάψιμο ενός σούπερ μάρκετ είναι μια λεπτή υπόθεση που πρέπει να γίνει κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη σωστή διατήρηση των τροφίμων. Έχουμε την τεχνογνωσία να ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό και τη βαφή όσο το δυνατόν συντομότερα και χωρίς οποιαδήποτε χημική επιβάρυνση στο σούπερ μάρκετ.

Γυψοσανίδες σούπερ μάρκετ

Κάθε σουπερμάρκετ χρειάζεται εγκατάσταση και συντήρηση γυψοσανίδων σε διάφορα σημεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για αυτή τη διαδικασία και διασφαλίζει ότι γίνεται χωρίς χρέωση στους πελάτες και το προσωπικό των σούπερ μάρκετ.

Αλουμίνια

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της σωστής λειτουργίας ενός σούπερ μάρκετ καθώς προσφέρουν την καλύτερη δυνατή μόνωση. Εδώ στην QC Services αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε, να εγκαταστήσουμε και να συντηρήσουμε όλα τα πλαίσια αλουμινίου που χρειάζεται ένα σούπερ μάρκετ.

Καθαρισμός – Σούπερ μάρκετ Κλιματισμός

Η διατήρηση του εσωτερικού κλίματος σε κάθε σούπερ μάρκετ απαιτεί την άριστη λειτουργία των μηχανημάτων ψύξης. Αντί να μιλάμε με δεκάδες τεχνικούς, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βεβαιωθούμε ότι τα ψυγεία σου με σούπερ μάρκετ (κλιματιστικά, ψυγεία κλπ.) Είναι πάντοτε στην καλύτερη κατάσταση λειτουργίας.

Χρησιμοποιώντας γερανούς σε σουπερμάρκετ

Το «οπλοστάσιο» μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανυψωτικών μηχανημάτων. Ό, τι χρειάζεται για την ανύψωση προσωπικού και μηχανημάτων από το έδαφος, είμαστε σε θέση να το χειριστούμε.

Καθαρισμός – Ανακαίνιση χώρων σούπερ μάρκετ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση κάθε μικρού ή μεγάλου σούπερ μάρκετ. Εάν το σουπερμάρκετ σας χρειάζεται ανακαίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα κάνουμε το καλύτερό μας και θα φροντίσουμε για όλες τις πτυχές της αλλαγής της επιχείρησής σας στο καλύτερο.

Είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας