Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Τραπεζών

Αναλαμβάνουμε να αδιαβροχοποιήσουμε τις μοκέτες κάθε τράπεζας προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική προστασία απέναντι στην υγρασία.

Βιολογικός Καθαρισμός Τραπεζών

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια του καθαρισμού είναι 100% βιολογικά άρα δεν υπάρχει ποτέ καμία χημική επιβάρυνση της τράπεζας σας.

Υδραυλικά Τραπεζών

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα υδραυλικά της τράπεζας σας επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να λυθεί άμεσα και γρήγορα.

Ηλεκτρολογικά Τραπεζών

Την σημερινή εποχή καμία τράπεζα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σωστό ηλεκτρολογικό δίκτυο.Αναθέστε σε εμάς την τοποθέτηση ή συντήρηση των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων και ξενοιάστε μια για πάντα.

Καθαρισμός Τραπεζών – Απολύμανση Τραπεζών

Οι τράπεζες είναι ένας χώρος που πρέπει να διατηρείται καθαρός σε καθημερινή βάση. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντική η συχνή απολύμανση τους. Εδώ ερχόμαστε εμείς να καλύψουμε και αυτή την ανάγκη σας.

Κηπουρικά Τραπεζών

Αν τράπεζά σας διαθέτει εξωτερικό χώρο αναθέστε σε εμάς την φροντίδα αυτού και εμείς θα φροντίσουμε να απολαμβάνετε εσείς και οι πελάτες σας ένα ευχάριστο περιβάλλον σε καθημερινή βάση.

Καθαρισμός Τραπεζών – Ελαιοχρωματισμός Τραπεζών

Το ελαιοχρωματιστικό μας συνεργείο είναι πάντα στην διάθεσή σας για να διαμορφώσει τον χώρο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Γυψοσανίδες Τραπεζών

Παράλληλα με το βάψιμο αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση ή συντήρηση των γυψοσανίδων.

Αλουμίνια Τραπεζών

Οποιοδήποτε θέμα έχετε με τα αλουμινένια κουφώματα της τράπεζας σας απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς θα σας παρουσιάσουμε την λύση που χρειάζεστε.

Ψυκτικά Τραπεζών

Οι ψυκτικοί μας είναι πάντα έτοιμοι να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με τα ψυκτικά μηχανήματα του χώρου σας

Χρήση Γερανών Σε Ξενοδοχεία

Η μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων που διαθέτουμε είναι στην διάθεσή σας για να καλυφθούν όποιες ανάγκες προκύψουν.

Καθαρισμός Τραπεζών – Ανακαίνιση Χώρων Τραπεζών

Αν θέλετε να κάνετε πλήρη ανακαίνιση του τραπεζικού χώρου εύκολα και γρήγορα επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε την όλη διαδικασία προκειμένου να ολοκληρωθεί εύκολα και γρήγορα.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας