Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Σχολείων

Αν το σχολείο σας διαθέτει μοκέτες και θέλετε να τις αδιαβροχοποιήσετε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να τις θωρακίσουμε απέναντι στην περιττή υγρασία.

Βιολογικός Καθαρισμός Σχολείων

Τα καθαριστικά προϊόντα μας είναι πάντα βιολογικής προελεύσεως και έτσι δεν υπάρχει ποτέ κίνδυνος χημικής επιβάρυνσης του σχολικού χώρου.

Υδραυλικά & Αποφράξεις Σχολείων

Τα υδραυλικά των σχολειών αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα λόγω της συχνής χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε τα υδραυλικά του σχολείου σας να λειτουργούν πάντα στην εντέλεια.

Ηλεκτρολογικά Σχολείων

Η έμπειρη ηλεκτρολογική μας ομάδα είναι πάντα έτοιμη να φροντίσει κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει με τα υδραυλικά ενός σχολείου.

Καθαρισμός Σχολείων – Απολύμανση Σχολείων

Η απολύμανση στους χώρους ενός παιδικού σταθμού είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται σε σταθερή βάση. Αυτό θα γίνεται προκειμένου να διασφαλίζεται η υγεία των παιδιών και των εργαζομένων. Το έμπειρο συνεργείο μας είναι πάντα σε θέση να απολυμάνει τον χώρο σας και να απομακρύνει όλους τους κινδύνους περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Κηπουρικά Σχολείων

Οι έμπειροι κηπουροί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να αναλάβουν την πλήρη φροντίδα του προαυλίου χώρου του σχολείου σας έτσι ώστε οι μαθητές να απολαμβάνουν συνεχώς ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Καθαρισμός Σχολείων – Ελαιοχρωματισμός Σχολείων

Αν το σχολείο σας χρειάζεται βάψιμο επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο ελαιοχρωματιστών μας θα αναλάβει να δώσει στο σχολείο σας την εικόνα που του ταιριάζει.

Γυψοσανίδες Σχολείων

Αν οι γυψοσανίδες του σχολείου σας χρειάζονται αλλαγή ή συντήρηση επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση.

Αλουμίνια Σχολείων

Οι έμπειροι τεχνικοί αλουμινίου που διαθέτει το συνεργείο μας είναι πάντα σε θέση να φροντίσουν όλα τα αλουμινένια κουφώματα του σχολείου σας.

Καθαρισμός Σχολείων – Ψυκτικά Σχολείων

Επίσης διαθέτουμε και μια πολύ ικανή ομάδα ψυκτικών έτσι μπορούμε να φροντίσουμε οποιοδήποτε θέμα και αν έχετε με τα ψυκτικά του σχολείου σας.

Χρήση Γερανών Σε Σχολεία

Για οτιδήποτε χρειάζεται ανύψωση στον χώρο του σχολείου σας απευθυνθείτε σε εμάς. Εμείς στην συνέχεια θα θέσουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στην διάθεσή σας.

Ανακαίνιση Χώρων Σχολείων

Τέλος θέλουμε να προσθέσουμε ότι είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την πλήρη ανακαίνιση κάθε σχολικού χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας