Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Πολυκαταστημάτων

Τα πολυκαταστήματα είναι κτίρια στα οποία εισέρχονται πολλές εκατοντάδες ατόμων καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι οι μοκέτες των πολυκαταστημάτων χρειάζονται παραπάνω φροντίδα για να διατηρηθουν καθαρές. Οι αδιαβροχοποίηση αυτών είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τις μοκέτες του πολυκαταστήματός σας. Αφήστε μας να αδιαβροχοποιήσουμε τις μοκέτες σας και έτσι να δώσουμε στο κτίριό σας την εικόνα που του αξίζει.

Βιολογικός Καθαρισμός Πολυκαταστημάτων

Όλα τα καθαριστίκά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι 100% βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως χημική επιβάρυνση στον πολυκατάστημά σας.

Υδραυλικά Πολυκαταστημάτων

Τα υδραυλικά ενός πολυκαταστήματος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομαλής λειτουργείας του. Εμείς αναλαμβάνουμε την πλήρη φροντίδα όλων των υδραυλικών του πολυκαταστήματός σας φροντίζοντας πάντα να λειτουργούν όλα ομαλά.

Αποφράξεις Πολυκαταστημάτων

Οποιοδήτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με τις σωληνώσεις του πολυκαταστήματός σας εμείς αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποφράξεις.

Ηλεκτρολογικά Πολυκαταστημάτων

Τα ηλεκτρολογικά ενός πολυκαταστήματος είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας αυτού και η συνεργασία με πολλούς ηλεκτρολόγους και τεχνικούς μπορεί να αποτελέσει πονοκέφαλο για τον καθένα. Εδώ ερχόμαστε εμείς να φροντίσουμε κάθε ηλεκτρολογική ανάγκη του κτιρίου σας απαλλάσοντάς σας από την ανάγκη να έρχεστε σε επαφή με πολλούς και διάφορους τεχνικούς.

Απολύμανση Πολυκαταστημάτων

Ταυτόχρονα με τις εξαίρετες υπηρεσίες καθαρισμού πολυκασταστημάτων που προσφέρει η εταιρεία μας, κάνουμε και απολυμάνσεις σε κάθε χώρο του πολυκαταστήματος που εσείς επιθυμείτε.

Κυπουρικά Πολυκαταστημάτων

Η εξειδικευμένη ομάδα κηπουρών μας αναλαμβάνει την πλήρη φροντίδα των εξωτερικών χώρων του πολυκαταστήματός σας δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς να επιβαρύνεστε εσείς με την συντήρησή του.

Ελαιοχρωματισμός Πολυκαταστημάτων

Το χρώμα κάθε πολυκατστήματος είναι αυτό που αυτό που διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική και εσωτερική του όψη. Εμείς εδώ στην QCServoces αναλαμβάνουμε τον ελαιοχρωματισμό εξωτερικό ή εσωτερικό κάθε πολυκαταστήματος.

Γυψοσανίδες Πολυκαταστημάτων

Οι γυψοσανίδες είναι ίσως η καλύτερη λύση για την εσωτερική διαρύθμιση όλων των σύγχρονων πολυκαταστημάτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να τοποθετήσει όλων των ειδών τις γυψοσανίδες όπου και όπως εσείς επιθυμείτε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο πολυκατάστημά σας να έχει την διαρύθμιση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Αλουμίνια Πολυκαταστημάτων

Τα αλουμίνια είναι πολύ σημαντικά για κάθε μοντέρνο πολυκατάστημα καθώς αποτελούν την βάση της εξοικονόμησης ενέργειας κάθε κτιρίου ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια εξαίρετη εικόνα σε αυτό. Απευθεινθείτε σε εμάς και εμείς θα τοποθετήσουμε όλα τα αλουμίνια που είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργεία του πολυκαταστήματός σας.

Ψυκτικά Πολυκαταστημάτων

Ψυκτικά μηχανήματα ονομάζονται εκείνα τα μηχανήματα που βοηθούν στην διαμόρφωση του εσωτερικού κλίματος του πολυκαταστήματός σας, όπως κλιματιστικά, ψυγεία, κ.α. Εμείς αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και συντήρηση αυτών των μηχανημάτων έτσι ώστε να προσφέρετε στο πολυκατάστημά σας το εσωτερικό κλίμα που εσείς επιθυμείτε.

Χρήση Γερανών Σε Πολυκαταστήματα

Η εταιρεία μας διαθέτει κάθε είδους γερανό εσωτερικής ή εξωτερικής χρήσης. Για όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεστε κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα για οποιοδήποτε χώρο του πολυκαταστήματός σας έχουμε την λύση που χρειάζεστε.

Ανακαίνιση Χώρων Πολυκαταστημάτων

Εμείς εδώ στην QCServices αναλαμβάνουμε και την πλήρη ανακαίνιση του πολυκαστήματός σας. Εφόσον το επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα δώσουμε στον χώρο σας την εικόνα που εσείς έχετε στο μυαλό σας.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας