Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Παιδικών Σταθμών

Αναλαμβάνουμε να αδιαβροχοποιήσουμε την μοκέτα κάθε παιδικού σταθμού προσφέροντας έτσι στο περιβάλλον σας την προστασία που του χρειάζεται.

Βιολογικός Καθαρισμός Παιδικών Σταθμών

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην διαδικασία καθαρισμού των παιδικών σταθμών είναι 100%βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει καμία απολύτως χημική επιβάρυνση στον χώρο σας.

Υδραυλικά Παιδικών Σταθμών

Η εγκατάσταση και συντήρηση των υδραυλικών είναι ακόμη μια υπηρεσία που προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών.

Ηλεκτρολογικά Παιδικών Σταθμών

Η εξαιρετική ομάδα ηλεκτρολόγων μας είναι πάντα σε θέση να αναλάβει την φροντίδα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του παιδικού σας σταθμού.

Καθαρισμός Παιδικών Σταθμών – Απολύμανση Παιδικών Σταθμών

Η απολύμανση στους χώρους ενός παιδικού σταθμού είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνεται σε σταθερή βάση προκειμένου να διασφαλίζεται η υγεία των παιδιών και των εργαζομένων. Το έμπειρο συνεργείο μας είναι πάντα σε θέση να απολυμάνει τον χώρο σας και να απομακρύνει όλους τους κινδύνους περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Κηπουρικά Παιδικών Σταθμών

Σε περίπτωση που ο παιδικός σας σταθμός διαθέτει κήπο, μπορούμε να αναλάβουμε την φροντίδα του εξ’ολοκλήρου και έτσι να ξενοιάσετε μια για πάντα από μια επιπλέον υποχρέωση.

Καθαρισμός Παιδικών Σταθμών – Ελαιοχρωματισμός Παιδικών Σταθμών

Οι ελαιοχρωματιστές μας είναι πάντα έτοιμοι να αναλάβουν το βάψιμο του παιδικού σας σταθμού και να του προσφέρουν την εικόνα που εσείς επιθυμείτε.

Γυψοσανίδες Παιδικών Σταθμών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τοποθετήσετε ή να συντηρήσετε τις γυψοσανίδες του παιδικού σας σταθμού απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς θα στείλουμε τους τεχνικούς μας για να φροντίσουν κάθε σας πρόβλημα.

Αλουμίνια Παιδικών Σταθμών

Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με τα αλουμίνια του παιδικού σας σταθμού εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λυθεί.

Ψυκτικά Παιδικών Σταθμών

Οι ψυκτικοί μας είναι από τους καλύτερους της Ελληνικής αγοράς. Οποιοδήποτε θέμα και αν έχετε με τα ψυκτικά σας μηχανήματα είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Χρήση Γερανών Σε Παιδικούς Σταθμούς

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα στον παιδικό σας σταθμό επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας λύσουμε το πρόβλημα άμεσα και γρήγορα.

Καθαρισμός Παιδικών Σταθμών – Ανακαίνιση Χώρων Παιδικών Σταθμών

Αν ο παιδικός σας σταθμός χρειάζεται ανακαίνιση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την διαδικασία της ανακαίνισης εξ’ολοκλήρου και να την διεκπαιρεώσουμε στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας