Ξενοδοχειακά χαλιά Στεγανοποίηση

Όλα τα ξενοδοχεία έχουν ένα χαλί στο χώρο τους. Κάθε ιδιοκτήτης ή διευθυντής ξενοδοχείου ξέρει πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η καθαριότητα. Είμαστε πρόθυμοι να στεγνώσουμε τα χαλιά σας και να κάνουμε τη συντήρησή τους πολύ πιο εύκολη.

Βιολογικός καθαρισμός του ξενοδοχείου

Τα προϊόντα μας είναι πάντα 100% βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει καμία χημική χρέωση στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας.

Υδραυλικά Ξενοδοχείου

Για κάθε θέμα που έχετε με τα υδραυλικά του ξενοδοχείου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα διασφαλίσουμε ότι θα επιλυθεί άμεσα και γρήγορα.

Καθαρισμός – Αποφράξεις

Εάν κάποιο από τα συστήματα σωληνώσεων του ξενοδοχείου σας χρειάζεται αναστολή, θα μας ενημερώσετε και θα λύσουμε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό.

Καλωδίωση

Κανένα ξενοδοχείο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την κατάλληλη ηλεκτρική εγκατάσταση και συντήρηση. Εμπιστευθείτε μας για το ηλεκτρικό σας σύστημα και θα διασφαλίσουμε ότι ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την ομαλή λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου σας.

Καθαρισμός Ξενοδοχείου – Απολύμανση ξενοδοχείου

Η απολύμανση ισοδυναμεί με καθαριότητα. Για όλα τα είδη απολύμανσης που μπορεί να χρειαστεί το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, έχουμε την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε τη λύση που χρειάζεστε.

Κήποι  Ξενοδοχείων

Οι έμπειροι κηπουροί μας είναι πάντα σε θέση να αναλάβουν την πλήρη συντήρηση των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου σας και να τους δώσουν την καλύτερη εμφάνιση.

Ελαιοχρωματισμοί

Οποιοδήποτε είδος χρωματισμού που μπορεί να χρειαστείτε στο ξενοδοχείο σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και οι έμπειροι ζωγράφοι μας θα αναλάβουν να προσφέρουν στο κτίριο σας την εμφάνιση που απαιτείται.

Γυψοσανίδες για ξενοδοχεία

Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο σας διαθέτει γυψοσανίδες και χρειάζεται συντήρηση ή επανεγκατάσταση, θα μας ενημερώσετε και θα στείλουμε τους έμπειρους τεχνικούς μας για την επίλυση του προβλήματος.

Αλουμίνια Ξενοδοχείων

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή και τη συντήρηση όλων των κουφωμάτων αλουμινίου του ξενοδοχείου σας.

Ψυκτικά Ξενοδοχείων

Εμπιστευθείτε μας για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του εξοπλισμού ψύξης του ξενοδοχείου σας.

Χρήση γερανών σε ξενοδοχεία

Το συνεργείο μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού ανύψωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ό, τι χρειάζεται για την ανύψωση, είμαστε πάντα σε θέση να το χειριστούμε.

Καθαρισμός – ανακαίνιση των δωματίων του ξενοδοχείου

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας