Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Νοσοκομείων

Όπως είναι λογικό, οι μοκέτες των νοσοκομείων δέχονται καθημερινά επίθεση από μια μεγάλη γκάμα μικροβίων και μικροοργανισμών οι οποίοι μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να πολλαπλασιαστούν σε μία μοκέτα με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγετε αυτό είναι η αδιαβροχοποίηση μοκέτας και εμείς είμαστε η καλύτερη επιλογή σας για να αδιαβροχοποιήσουμε την μοκέτα σας.

Βιολογικός Καθαρισμός Νοσοκομείων

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των νοσοκομείων είναι απολύτως  βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει καμία επιπλέον χημική επιβάρυνση σε κανέναν από τους χώρους του νοσοκομείου σας.

Υδραυλικά Νοσοκομείων

Τα υδραυλικά ενός νοσοκομείου αποτελούν το άλφα και το ωμέγα στην ομαλή λειτουργία αυτού.  Νοσοκομείο χωρίς σωστά υδραυλικά δεν είναι καν νοσοκομείο. Εμείς ξέρουμε πως να προσφέρουμε στον νοσοκομειακό σας χώρο την ποιότητα των υδραυλικών που χρειάζεται. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα.

Αποφράξεις Νοσοκομείων

Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις αποφράξεις και είμαστε σε θέση να δώσουμε την λύση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στις σωληνώσεις ενός νοσοκομείου.

Ηλεκτρολογικά Νοσοκομείων

Τα ηλεκτρολογικά ενός νοσοκομείου είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στην σωστή λειτουργία του καθώς η υγεία και πολλές φορές η ζωή των ασθενών βασίζεται στην σωστή λειτουργία των μηχανημάτων του. Όπως είναι κατανοητό η σωστή ηλεκτρολογική λειτουργία των συστημάτων ενός νοσοκομείου είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομαλής λειτουργίας του. Εμείς έχουμε το εξειδικευμένο προσωπικό για να αναλάβουμε την ηλεκτρολογική διαχείριση ενός νοσοκομείου και είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για την άριστη ηλεκτρολογική λειτουργία του 24 ώρες το 24ωρο.

Καθαρισμός Νοσοκομείων – Απολύμανση Νοσοκομείων

Κάθε νοσοκομειακός χώρος δέχεται καθημερινά επιθέσεις από διαφόρων ειδών μικρόβια. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται συνεχή απολύμανση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να απολυμάνει κάθε εκατοστό του νοσοκομειακού σας χώρου και έτσι να απομακρύνει κάθε ενδεχόμενο περιβαλλοντικών μολύνσεων και λοιμώξεων.

Κηπουρικά Νοσοκομείων

Το εξειδικευμένο τμήμα μας περιποίηση εξωτερικών χώρων είναι σε θέση να αναλάβει την διατήρηση των εξωτερικών χώρων του νοσοκομείου σας σε εξαιρετική κατάσταση δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία στους ασθενείς και τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον σε καθημερινή βάση.

Καθαρισμός Νοσοκομείων – Ελαιοχρωματισμός Νοσοκομείων

Ο ελαιοχρωματισμός ενός νοσοκομείου είναι μια λεπτή υπόθεση που πρέπει να γίνεται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής προκειμένου να μην δημιουργούνται παραπάνω προβλήματα στην ανάρρωση των ασθενών. Εμείς έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση για να φέρουμε την δουλειά εις πέρας στον μικρότερο δυνατό χρόνο και χωρίς καμία χημική επιβάρυνση στο χώρο του νοσοκομείου.

Γυψοσανίδες Νοσοκομείων

Κάθε νοσοκομείο χρειάζεται τοποθέτηση και συντήρηση γυψοσανίδας σε διάφορος χώρους. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει πλήρως αυτή την διαδικασία και φροντίζει να γίνεται χωρίς καμία επιβάρυνση για τους ασθενής και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Αλουμίνια Νοσοκομείων

Τα αλουμινένια κουφώματα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην σωστή λειτουργία ενός νοσοκομείου καθώς προσφέρουν άριστη μόνωση και υγιή. Εδώ στην QCServices αναλαμβάνουν την αλλαγή, τοποθέτηση και συντήρηση όλων των αλουμινένιων κουφωμάτων που χρειάζεται ένα νοσοκομείο.

Καθαρισμός Νοσοκομείων – Ψυκτικά Νοσοκομείων

Η συντήρηση του εσωτερικού κλίματος κάθε νοσοκομείου προϋποθέτει την καλή λειτουργία των ψυκτικών του μηχανημάτων. Αντί να μιλάτε με δεκάδες τεχνικούς, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε τα ψυκτικα μηχανήματα (κλιματιστικά, ψυγεία, κ.α.) του νοσοκομείου σας να λειτουργούν πάντα στην εντέλεια.

Χρήση Γερανών Σε Νοσοκομεία

Το «οπλοστάσιο» της εταιρείας μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ανυψωτικά μηχανήματα. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη που απαιτεί ανύψωση προσωπικού και μηχανημάτων από το έδαφος είμαστε σε θέση να την καλύψουμε.

Καθαρισμός Νοσοκομείων – Ανακαίνιση Χώρων Νοσοκομείων

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση κάθε νοσοκομειακού χώρου. Σε περίπτωση που το νοσοκομείο σας χρειάζεται ανακαίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για όλες τις πτυχές τις αλλαγής του χώρου σας προς το καλύτερο.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας