Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Καταστημάτων

Οι μοκέτες των καταστημάτων παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγιή και καθαρή εικόνα. Η πιο απλή και γρήγορη λύση για να διατηρηθούν καθαρές οι μοκέτες του καταστήματός σας είναι η αδιαβροχοποίηση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να κάνει τις θωρακίσει τις μοκέτες του καταστήματός σας απέναντι στην υγρασία και έτσι να τις απολαμβάνετε καθαρές για πολύ μεγαλύτερο διάστημα.

Βιολογικός Καθαρισμός Καταστημάτων

Όλα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι 100% βιολογικής προελεύσεως επομένως δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση χημικής επιβάρυνσης στον χώρο του καταστήματός σας.

Υδραυλικά Καταστημάτων

Για οποιοδήποτε θέμα έχετε με τα υδραυλικά του καταστήματός σας ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία τους.

Καθαρισμός Καταστημάτων – Αποφράξεις Καταστημάτων

Το εξειδικευμένο συνεργείο αποφράξεων που διαθέτουμε είναι πάντα σε θέση να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιαστεί. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να λυθεί άμεσα και γρήγορα.

Ηλεκτρολογικά Καταστημάτων

Η σωστή ηλεκτρική εγκατάσταση είναι το Α και το Ω στην σωστή λειτουργία κάθε καταστήματος. Εμπιστευθείτε το ηλεκτρολογικό μας συνεργείο για την τοποθέτηση ή συντήρηση των ηλεκτρολογικών σας και ξενοιάστε μια για πάντα.

Καθαρισμός Καταστημάτων – Απολύμανση Καταστημάτων

Απολύμανση σημαίνει καθαριότητα. Κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος που σέβεται τον εαυτό του και τους πελάτες του φροντίζει να διατηρεί τον χώρο του καθαρό. Η καλύτερη λύση για απόλυτη καθαριότητα είναι η απολύμανση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Κηπουρικά Καταστημάτων

Αν το κατάστημά σας διαθέτει εξωτερικούς χώρους που χρειάζονται διαρκή φροντίδα αλλά εσείς δεν έχετε τον χρόνο να περιποιηθείτε τον κήπο σας επικοινωνήστε μαζί μας και το εξαίρετο κηπουρικό συνεργείο μας θα αναλάβει την φροντίδα του.

Καθαρισμός Καταστημάτων – Ελαιοχρωματισμός Καταστημάτων

Για όλες τις ανάγκες ελαιοχρωματισμού του καταστήματός  σας έχουμε την λύση. Οποιοδήποτε χρώμα και αν επιθυμείτε να δώστε στον χώρο του καταστήματός σας είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Γυψοσανίδες Καταστημάτων

Οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στην διαμόρφωση των καταστημάτων. Αυτός είναι ακόμη ένας τομέας που εξειδικεύονται τα συνεργεία μας και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις λύσεις για τον χώρο σας.

Αλουμίνια Καταστημάτων

Είτε θέλετε αλλαγή, συντήρηση ή εκ νέου τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το παν για να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.

Ψυκτικά Καταστημάτων

Μια ακόμη υπηρεσία που προσφέρουμε είναι αυτή των ψυκτικών μηχανημάτων. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων ψυκτικών στο συνεργείο μας και μπορούμε να την θέσουμε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Χρήση Γερανών Σε Καταστήματα

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα στον χώρο του καταστήματός σας επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας παρέχουμε την απαραίτητη λύση.

Καθαρισμός Καταστημάτων – Ανακαίνιση Χώρων Καταστημάτων

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων είναι ίσως το πιο δυνατό σημείο του συνεργείου μας. Αναθέστε σε εμάς την ανακαίνιση του καταστήματός σας και εμείς θα φροντίσουμε τα πάντα για εσάς.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας