Αδιαβροχοποίηση Μοκέτας Γραφείων

Οι μοκέτες των γραφείων παίζουν σημαντικό ρόλο στην σωστή εικόνα αυτών. Καθαρές μοκέτες σημαίνουν καθαρά γραφεία. Η καλύτερη λύση για να διατηρηθούν καθαρές οι μοκέτες του γραφείου σας είναι η αδιαβροχοποίηση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να κάνει τις θωρακίσει τις μοκέτες σας και να τους προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Βιολογικός Καθαρισμός Γραφείων

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι 100% βιολογικά και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση χημικής επιβάρυνσης στον χώρο του γραφείου σας.

Υδραυλικά Γραφείων

Για οποιοδήποτε θέμα έχετε με τα υδραυλικά του γραφείου σας επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για την σωστή λειτουργία τους.

Αποφράξεις Γραφείων

Οι αποφράξεις είναι ακόμη μία από τις ειδικότητές μας. Όποιο και είναι το πρόβλημα που θα προκύψει είμαστε σε θέση να το λύσουμε άμεσα και με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για εσάς και τους εργαζόμενους σας.

Ηλεκτρολογικά Γραφείων

Δεν νοείτε σύγχρονο γραφείο χωρίς σύγχρονα ηλεκτρολογικά συστήματα. Η συντήρηση όμως αυτών των συστημάτων μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πονοκέφαλο για κάθε επιχείρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να πάρουμε αυτό το βάρος από πάνω σας.

Καθαρισμός Γραφείων – Απολύμανση Γραφείων

Καθαρό γραφείο σημαίνει αποδοτικό γραφείο. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε καθαρό το γραφείο σας είναι να κάνετε τακτικές απολυμάνσεις. Εμείς έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε στον χώρο του γραφείου σας την απολύμανση που χρειάζεται.

Κηπουρικά Γραφείων

Η άριστη ομάδα περιποίησης εξωτερικών χώρων που διαθέτουμε είναι σε θέση να αναλάβει την διατήρηση των εξωτερικών χώρων των γραφείων σας σε εξαιρετική κατάσταση δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία σε όλες τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Καθαρισμός Γραφείων – Ελαιοχρωματισμός Γραφείων

Για όλες τις ανάγκες ελαιοχρωματισμού του γραφείου σας έχουμε την απαραίτητη λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να προσφέρουμε στον χώρο σας την εικόνα που εσείς επιθυμείτε.

Γυψοσανίδες Γραφείων

Σε περίπτωση που η γυψοσανίδα είναι το υλικό διαμόρφωσης που προτιμάτε για την διαμόρφωση του γραφείου σας απευθυνθείτε σε εμάς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να διαμορφώσει τον χώρο όπως εσείς επιθυμείτε.

Καθαρισμός Γραφείων – Αλουμίνια Γραφείων

Το αλουμίνιο είναι το πιο συνηθισμένο υλικό για τα κουφώματα των γραφείων. Εμείς διαθέτουμε τους κατάλληλους τεχνικούς για να τοποθετήσουν ή να συντηρήσουν τα αλουμινένια κουφώματα του γραφείου σας.

Ψυκτικά Γραφείων

Καλό εσωτερικό κλίμα σημαίνει υγιές εργασιακό περιβάλλον. Οι ψυκτικοί μας είναι ίσως οι καλύτεροι στον τομέα τους. Εμπιστευθείτε τους για την συντήρηση των ψυκτικών σας μηχανημάτων και έτσι απολαύστε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Χρήση Γερανών Σε Γραφεία

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ανυψωτικά μηχανήματα. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη του γραφείου σας που απαιτεί ανύψωση προσωπικού και μηχανημάτων από το έδαφος είμαστε σε θέση να την καλύψουμε.

Καθαρισμός Γραφείων – Ανακαίνιση Χώρων Γραφείων

Οι ανακαινίσεις γραφείων είναι ένας ακόμη από τους τομείς εξειδίκευσής μας. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ανακαινίσετε τον χώρο του γραφείου σας επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε την διαδικασία εξ’ολοκλήρου.

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας